zaterdag 29 oktober 2011

Halloween op Sparrendal

Wanneer de nacht valt breekt de hel los. Het kerkhof is in rook gewikkeld, de zombies kruipen uit hun graf. De muziek hitst de geesten op, de nacht wordt akelig en alle griezels ontwaken, heksen verschijnen en kraaien dansen op het dak.

Onder zeer zachte avondlijke temperaturen hebben vrijdag 29 oktober zo'n 300 deelnemers meegedaan aan de Halloweentocht.
Een gezellige, griezelige wandeling over het duistere Sparrendal. Onderweg kwamen ze oog in oog te staan met geesten, zombies en andere griezels.
Op bepaalde rustpunten kon men even op adem komen bij een stevige borrel of een spectaculair optreden van een buikdanseres en een vuurspuwer. Hiervan ging bij menigeen de temperatuur en hartslag nog meer omhoog.
Ook aan de inwendige mens werd gedacht, degene die honger had kon terecht bij een hamburgerwagen.
De tocht begon bij de slagboom en eindigde via een donker doolhof bij de kantine.
Dankzij de vele vrijwillige medewerkers, die dit jaar ontzettend veel werk hebben verricht om Sparrendal weer om te toveren tot een heus griezeldomein, kunnen we zeggen dat de tocht dit jaar zeer geslaagd is. BEDANKT!!!

Bekijk de foto's

Halloween by night

Halloween by day

3 opmerkingen:

tjeugerrits@hotmail.com zei

nou het zijn weer prachtige fot,os
dat zijn ze altijd wel
maar ik vind dat er een blog van de sparrendalletjes is waar je alles nog een keer kunt bekijken en waar van alles wat hier gebeurd opgeslagen is

fakir ashmahier zei

heyzz;
leuke tocht, goed geregeld !
hopelijk tot volgend jaar !
greetzz

Anoniem zei

Gewelldig gedaan . Hoop dat de mensen elkaar niet echt opeten hier ?