zondag 12 augustus 2007

Waterspelen

Dit is inmiddels ook een jaarlijks terugkerende activiteit.
Dit jaar zeer goed bezocht, veel deelnemers, jong én oud en de weersgoden waren ons goed gezind.
Na diverse spellen op het droge zoals steltlopen, flessen omgooien, ringwerpen, ballonnentennis, bekertjeshindernisbaan en het hilarische ballonprikken op de trampoline trok de groep deelnemers na een korte pauze richting zwembad.
Hier moest men punten vergaren met zaklopen en sponsdopen, over de matten rennen en ballen scoren, touwtrekken, kussengevecht, lepel opduiken en roeien en dan ballonnen stuk gooien op een vrijwillig hoofd!!
Nadat alle deelnemers flink hun best gedaan hadden werden de formulieren ingeleverd en was het wachten op de uitslag.
Alle deelnemende kids ontvingen een mooie reistas en de uiteindelijke 3 winnaars ontvingen ook nog een medaille en een badmintonset.
Bij de volwassenen werden de eerste 3 plaatsen beloont met een reistas en een medaille.
Na afloop kon iedereen zijn honger stillen met friet goulash, of gewoon frietjes met frikadel of een heerlijke hamburger.
Tevens werd op deze dag de winnaar van het schatkist raden bekend gemaakt.
Er was één persoon die het dichts bij het exacte gewicht van de schatkist (9 kilo en 300 gram) in de buurt zat en dat was Wendy (Rulkens). Proficiat!
Na al het harde ploeteren en werken konden we de rest van de avond genieten van goede muziek van de Bertusband. Hier konden nog eens de voetjes van de vloer en ik denk dat iedereen die avond moe, maar voldaan naar bed is gegaan.

Klik op onderstaand plaatje voor de foto's:

Waterspelen

Geen opmerkingen: